EN

Dívka a noc

Guillaume Musso


Láska je všechno, nebo nic
Zima 1992, Azurové pobřeží. Prestižní univerzitní kampus je zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí. Jaro 2017, Azurové pobřeží, třídní sraz. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Jako studenti spáchali vraždu a tělo pohřbili v areálu školy. Co se doopravdy stalo té zimní noci před pětadvaceti lety?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název La jeune fille et la nuit
Původní jazyk francouzština
Počet stran 320
EAN 9788026716488
Datum vydání 07.11.2019
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,446
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Zima 1992, Azurové pobřeží. Jedné mrazivé noci je univerzitní kampus zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová, nejkrásnější dívka ve škole, uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí.

Jaro 2017, Azurové pobřeží. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Setkají se na třídním srazu a na povrch vyplouvají staré hříchy. Před pětadvaceti lety totiž došlo k vraždě a tělo je pohřbeno přímo v místě, kde má brzy proběhnout demolice, aby se udělal prostor pro novou budovu…

Co se opravdu stalo té zimní noci? Pravda konečně vyjde najevo…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Guillaume Musso

Guillaume Musso

Patří k nejúspěšnějším francouzským současným spisovatelům. Narodil se v jihofrancouzském pobřežním městečku Antibes. V roce 2001 vydal svůj první román Skidamarink, jehož námětem byla krádež Mony Lisy v Louvru. Po vážné autonehodě publikoval román A potom, který znamenal začátek jeho úspěšné spisovatelské dráhy. Následovaly další „romantické thrillery“, jak byl žánr, jehož je představitelem, nazván. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků a celkem se jich prodalo na celém světě přes dvacet milionů výtisků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM