EN

To nejlepší z Loskutáka

Monika Brýdová


Rady, inspirace a nápady, které znáte z televizní obrazovky
Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma rukama to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788026424512
Datum vydání 25.03.2019
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,509
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rady ptáka Loskutáka jsou stálicí české televizní zábavy a všestranně nadaná Monika Brýdová se v nich objevuje už přes patnáct let. A nyní máte možnost, jak si vytvořit vlastníma rukama to nejlepší z její tvorby. Srozumitelné popisy a fotonávody vás bezpečně a krok po kroku povedou ke zdárným výsledkům. Originálně, zábavně, ale hlavně inspirativně – popusťte uzdu své fantazii a pusťte se do tvoření!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM