EN

Národní pohádky pro malé děti (audiokniha pro děti)

Martina Drijverová


Vlídný svět pohádek přímo do ouška.
Audiokniha přináší zkrácené a zjednodušené verze českých a moravských pohádek převedených do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku. Setkáte se zde s chytrými i hloupými mládenci, s pracovitými i línými dívkami, s myslivci, pány a také čerty! Nechybí tu vodníci, princové a princezny, draci a poklady. O tom všem si lidé v minulosti často vyprávěli a nyní si tyto příběhy můžete poslechnout i vy. Čte Ilona Csáková. Nahráno v březnu 2018 v Recording Studiu Škroupova Brno.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Interpret Ilona Csáková
Délka 95 hodin 0 minut
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 8594050424999
Datum vydání 06.08.2018
Věk od 4
Formát 140x125 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio

Audiokniha Národní pohádky pro malé děti seznámí malé posluchače s řadou pohádkových příběhů, v nichž na ně čekají chytří i hloupí mládenci, pracovité i líné dívky, myslivci, páni a také čerti! Nechybí tu vodníci, princové a princezny, draci a poklady. O tom všem si v naší minulosti lidé vyprávěli. A nyní se s národními pohádkami můžete seznámit i vy. Titul obsahuje pohádky: Čertův mlýn, Deset jednou ranou, Dobrý obchod, O zlé koze, Líná dívka, O třech myslivcích, Panská řeč, Princezna a ježek, Zakletý zámek, Psi, kočky a myši, Princezna a medvěd, Princ a bída, Pán a vodník, Poklad, Drak, Co je nejdále slyšet, Kouzelné dary a Čert.

Zkrácené a zjednodušené verze českých a moravských pohádek převedených do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku svým nezaměnitelným přednesem namluvila Ilona Csáková.

Zpěvačka Ilona Csáková je již 32 let popovou stálicí na naší hudební scéně. Má na svém kontě deset sólových alb. Získala řadu ocenění, cenu Grammy, dva stříbrné a jednoho bronzového Českého slavíka. Ztvárnila mnoho muzikálových rolí, mezi nejznámější patří Kleopatra.

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Drijverová

Martina Drijverová

Martina Drijverová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií. Pochází z bilingvní rodiny (tatínek byl Holanďan), ihned po absolvování střední školy v roce 1969 odjela do Paříže, kde na Sorbonně studovala dějiny francouzského umění. Po návratu tlumočila a překládala z francouzštiny a za dva roky se dostala na FAMU. Poté pracovala několik let jako dramaturgyně redakce pro děti a mládež v Československém rozhlase, kde adaptovala pohádky vlastní i cizí. Několik pohádek a animovaných seriálů připravila pro Českou televizi. Od roku 1986 je spisovatelkou na volné noze. Má dceru a syna, který je výtvarníkem. Mezi její nejznámější knihy patří Sísa Kyselá, Domov pro marťany, Zlobilky a Nezbedníci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM