EN

Skoncujte s artrózou

a bolavými klouby - proč trpíte zcela zbytečně a co s tím můžete udělat

Roland Liebscher-Bracht, Petra Bracht


Vyzkoušejte vysoce účinný regenerační program pro vaše kloubní chrupavky - cvičte a jezte podle této knihy!
Tato kniha ukazuje, že artrózu kloubů opravdu můžeme zastavit, a motivuje čtenáře k svépomocným ozdravným aktivitám. Cílenou výživou a speciálně vyvinutými cviky můžete svým zdegenerovaným chrupavkám pomoci dorůst. Díky těmto cvikům snížíte také bolesti kloubů, protože jimi odstraníte napětí v okolních tkáních. Dále v knize naleznete návody na uvolňující masáže měkkých tkání a několik protiartrotických receptů. Autoři provozují v německy mluvících zemích velmi rozsáhlou síť terapeutických poraden.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Die Arthrose-Lüge
Původní jazyk němčina
Počet stran 232
EAN 9788026433385
Datum vydání 29.10.2020
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Mnoho lidí stále věří, že artróza a bolesti kloubů jsou nevratným osudem, který je předurčen genetikou a nelze jej vyléčit. Autoři však mají důkazy o opaku. Cílenou výživou a speciálně vyvinutými cviky můžete svým zdegenerovaným chrupavkám pomoci dorůst. Díky těmto cvikům snížíte také bolesti kloubů, protože jimi odstraníte napětí v okolních tkáních. 

Tato kniha ukazuje, že artrózu můžeme skutečně zastavit a motivuje čtenáře k svépomocným aktivitám. Nabízí vysoce účinný regenerační program doplněný fotografiemi cviků a uvolňujících masáží měkkých tkání, s doporučeními pro vhodnou výživu, včetně několika protiartrotických receptů.

Dr. Petra Bracht je lékařka se specializací na výživovou a detoxikační medicínu a autorka několika bestsellerů. Společně se svým manželem Rolandem Liebscher-Brachtem vedou v německy mluvících zemích síť mimořádně úspěšných poraden terapie bolesti, ve kterých pracuje více než 4 000 terapeutů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM