EN

Jin jóga podle 5 elementů

Veronika Carmanová


Objevte sílu jógy ve spojení s tradiční čínskou medicínou!
S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm. Dozvíte se, jak fungují naše orgány v rámci dne. Autorka vám také doporučí vhodné složení stravy, jaké bylinky máte používat v aromaterapii a naučí vás meditace - vše vždy pro daný element, tedy konkrétní období v rámci roku. Velkou část knihy tvoří doporučené cvičení jin jógy - pro každý element zvlášť.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026446545
Datum vydání 20.03.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,448
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm.

Dozvíte se, jak fungují naše orgány v rámci dne, kdy je potřeba jim dopřát oddech, stimulací doporučených meridiánových drah můžete vylepšit své zdraví - fyzické i psychické. Autorka vám také doporučí vhodné složení stravy, jaké bylinky máte používat v aromaterapii, a naučí vás meditace - vše vždy pro daný element, tedy konkrétní období v rámci roku. Velkou část knihy tvoří doporučené cvičení jin jógy, sestavené pro každý element zvlášť.

„Ponořením se do praxe jin jógy praktikujeme druhý aspekt našeho hmotného světa. Netlačíme, neřešíme. Necháme věci se vyvinout, aniž bychom do nich zasahovali.“

Autorka je zakladatelkou a majitelkou jógového studia Karma Yoga v Praze a je lektorkou dynamické hatha flow a jin jógy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM