EN

P. S. Líbíš se mi

Kasie Westová


Podepsáno, zapečetěno, doručeno! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové.
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni. Zajímavé! Brzy už si se svým anonymním přítelem vyměňují dlouhé dopisy, doporučují si vzájemně kapely a sdílí ta nejsoukromější tajemství. A to je teprve začátek dopisového přátelství, které se postupně promění v něco víc. Promluví si s tajuplným neznámým někdy naživo?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 336
EAN 9788075447241
Datum vydání 14.01.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,472
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova své oblíbené písničky. Když se druhý den vrátí na svoje místo ve třídě, zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni. Zajímavé!

Brzy už si se svým anonymním přítelem vyměňují dlouhé dopisy, doporučují si vzájemně kapely a sdílí ta nejsoukromější tajemství. Lily si uvědomí, že se do tajemného neznámého postupně zamilovává. Ale kdo to je? Zatímco se snaží rozluštit tuhle záhadu a vypořádat se s problémy se školou, kamarády i se svou bláznivou rodinou, zjistí, že o některých srdečních záležitostech se prostě psát nedá…

Promluví si s tajuplným neznámým někdy naživo?

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Páni, to bylo skvělé. Milé, pohodové, romatické. Příběh, u kterého jsem se musela průběžně uculovat :-) Příběh, který jsem přečetla za jeden den, protože se nedalo odtrhnout.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM