EN

Hravé fit recepty

Barbora Svobodová


Známá bloggerka vás přesvědčí, že cesta za štíhlou linií může být sladká!
Sen o dokonalé postavě a životě plném dobrého sladkého jídla nemusí být jen snem! Instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou i záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných zdrojů a často využívají vydatnosti proteinů. Autorka vás také naučí v kuchyni používat snadno dostupné směsi pro fitness výživu a ukáže vám, jak se dobře a zdravě najíst.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788026424321
Datum vydání 07.03.2019
Věk od 14
Formát 210x247 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,775
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

77 receptů!

Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.

Autorka vás také naučí v kuchyni používat snadno dostupné proteinové směsi, což vám zjednoduší cestu k postavě snů. Tato kniha přináší výběr z toho nejlepšího!

Další autorčiny recepty naleznete na instagramu na https://www.instagram.com/baru_svobb/.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Svobodová

Barbora Svobodová

Barbora Svobodová je známá instagramová bloggerka, která své sledující fascinuje dokonalou postavou a skvělými vydatnými recepty. Zajímá se o zdravou výživu – jak z hlediska jejího obsahu živin, tak i o sportovní. Zastává názor stravovat se s  rozumem, nefandí tedy žádným drastickým dietám, naopak, co se jídla týče, je velká požitkářka. Proto jejím velkým koníčkem i radostí je pečení nejrůznějších dobrot. Pravidelně se věnuje silovým tréninkům, baví ji sportovat pro radost. Miluje kávu, pochází z Vysočiny a žije v Praze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM