EN

Náhradník

Nicole Lundriganová


Rafinovaný psychologický thriller, který svou atmosférou evokuje Dívku ve vlaku.
Warren Botts si udělá roční přestávku ve výzkumné práci na univerzitě a odchází vyučovat fyziku na základní školu. Tento nenápadný samotář se spřátelí se svou studentkou, třináctiletou Amandou. Jednoho nedělního rána však Warren najde Amandu mrtvou na svém dvorku. Rozbíhá se vyšetřování, podezření narůstá a Warrenovi mírumilovní sousedé se brzy začnou chovat nepřátelsky. Strhující, napínavý thriller, který nabízí mrazivý pohled do mysli psychopata.

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název The Substitute
Původní jazyk angličtina
Překladatel Irena Steinerová
Počet stran 376
EAN 9788074737459
Datum vydání 25.02.2019
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Thrill
Hmotnost 0,497
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rafinovaný psychologický thriller o učiteli fyziky, který je obviněn z vraždy jedné ze svých studentek, evokuje svou atmosférou Dívku ve vlaku či Musíme si promluvit o Kevinovi.

Warren Botts je rozčarovaný doktor přírodních věd, který si udělá roční přestávku ve výzkumné práci na univerzitě a odchází vyučovat fyziku na druhý stupeň základní školy. Tento mírný a nenápadný samotář se spřátelí se svou studentkou, třináctiletou Amandou, která se cítí opuštěná a hledá spřízněnou duši.

Jednoho nedělního rána si jde Warren zaběhat a po návratu najde Amandu mrtvou, oběšenou na stromě na svém zadním dvorku. Následuje policejní vyšetřování, Warren však nedokáže – nebo nechce – zodpovědět otázky, které se na něj valí ze všech stran. Podezření narůstá a Warrenovi mírumilovní sousedé se brzy začnou chovat nepřátelsky.

Mezitím anonymní vypravěč, který je obdařen nebezpečnou kombinací vysoké inteligence a emocionální odtažitosti, popisuje minulé i současné události. Napětí se stupňuje a my začínáme postupně chápat, jakou sílu mají vzpomínky, tajnosti a lži.

Náhradník je strhující thriller, který drží čtenáře v napětí až do poslední stránky a nabízí mrazivý pohled do mysli psychopata.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM