EN

Tajemství Karla Janečka

Jindřich Kabát, Karel Janeček


Všechny tváře muže, kterého nelze přehlédnout.
Karel Janeček, geniální matematik, workoholik, vášnivý sportovec, parašutista, ale hlavně bojovník proti „zlojedům“, filantrop a společenský reformátor a vizionář... Anebo snad samozvaný spasitel? Jeho jméno nelze přehlédnout, a už vůbec ne ignorovat. V knize rozhovorů Jindřicha Kabáta poznáte všechny jeho tváře a černobílé fotky Martina Kabáta vás dokonale vtáhnou do jeho barevného světa.

Detailní informace

Žánr životopis
Ilustrátor Martin Kabát
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788075054197
Datum vydání 12.09.2016
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Všechny tváře muže, kterého nelze přehlédnout.

Karel Janeček, geniální matematik, workoholik, vášnivý sportovec, parašutista, ale hlavně bojovník proti „zlojedům“, filantrop, společenský reformátor a vizionář... Anebo snad samozvaný spasitel? Jeho jméno nelze přehlédnout, a už vůbec ne ignorovat.

Svými názory čas od času rozčeří klidnou hladinu občanské spokojenosti, ať už svým nekompromisním přístupem ke korupci a zneužívání mocenských pozic, nebo svým přístupem k ženám. I když se svojí současnou partnerkou, matematičkou tuniského původu, je navýsost šťastný.

Čím žije, co ho těší a baví, co naopak nemá rád? Jak vyrůstal, čím se trápil, nad čím mávne rukou? Jaký zkrátka je tenhle Karel Janeček v soukromí? V knize rozhovorů Jindřicha Kabáta poznáte všechny jeho tváře a černobílé fotky Martina Kabáta vás dokonale vtáhnou do jeho barevného světa.

Jindřich Kabát, PhDr., univerzitní profesor na několika školách, převážně v USA. Psycholog a psychopatolog, soudní znalec svého oboru. Jeho hlavním zaměřením je lidská svoboda, psychologie totality a manipulace, totalitní režimy.

Martin Kabát je profesionální fotograf. Svou slibně se rozvíjející kariéru v mezinárodních společnostech přerušil a naplno se věnuje fotografi i. Podílel se na mnoha reklamních kampaních, jeho fotky se objevují i na obálkách časopisů a v novinách. Volnou tvorbou se zaměřuje na dokumentární fotografi e lidí, zachycení okamžiku a pocitů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM