EN

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

Jo Nesbo


Nejděsivější tvorové světa odhaleni doktorem Proktorem!
Existují tajemství tak strašlivá, ale zároveň důležitá, že je nelze dál skrývat. Kolem nás žijí záhadné bytosti, o nichž jste nikdy neslyšeli! Odhalení přináší senzační sbírka doktora Viktora Proktora! Ten shromáždil informace o děsivých zvířatech, jejichž existenci se před vámi policie a úřady snaží utajit. Seznamte se s těmito fascinujícími tvory, abyste věděli, čemu budete čelit, až se jednoho dne ocitnete v nesprávný čas na nesprávném místě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Dyr du skulle onske ikke fantes
Původní jazyk norština
Počet stran 64
EAN 9788074736568
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 8
Formát 210x297 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Trix
Hmotnost 0,542
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.

Z. J. E. V. N. je kniha o tomhle. Přesněji řečeno o tajemstvích v podobě zvířat, o nichž jste doteď nikdy neslyšeli. Zvířat, která se před vámi policie a úřady snaží tajit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Doktor Proktor"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jo Nesbo

Jo Nesbo

Jo Nesbo je světoznámý norský spisovatel a hudebník, proslul zvláště sérií kriminálních románů s vrchním komisařem Harrym Holem, z nichž první vyšel již v roce 1997. Píše ale také thrillery, povídky či knihy pro děti, v nichž jako hlavní postava vystupuje potrhlý vynálezce doktor Proktor. Za svou tvorbu získal řadu domácích i zahraničních literárních ocenění. Jeho knihy se dočkaly překladu do více než padesáti jazyků a celosvětově se jich prodalo již přes 55 milionů.
Zobrazit profil autora

Recenze

iliteratura.cz - Zvířata děsuplná, odporná i zranitelná

„…V neposlední řadě si Senzační sbírka zvířat zaslouží pozornost díky jedné své na první pohled nepříliš nápadné rovině. I přes drsný háv má kniha totiž neobyčejně křehkou stránku: najdeme v ní zvířata, kterým činí potíže říkat „ne“, která se ráda nechávají hladit, potřebují neustále o všem ujišťovat nebo se straní lidí, které moc neznají nebo nikdy neviděla. Nesbo apeluje na nejistoty, s nimiž se...
NAPIŠTE NÁM