EN

Tajná kniha pro aspergery

Jak zmáknout pravidla společenského chování

Jennifer Cook O´Tool


Tajně a s úsměvem za pravidly společenského chování
Jsem asperger a svět kolem mne se řídí pravidly. Některá znám, jiná tuším. Jenže oproti většině lidí se často tak nějak prostě nechytám. Jako teenagerovi mi dalo dost práce tohle zamaskovat. A pak jsem jednoho dne uslyšela výraz Aspergerův syndrom. A najednou mi to všechno začalo dávat smysl! Prostě to do sebe zaklaplo. Tenkrát ještě takováto knížka pravidel neexistovala. Ale dnes už existuje. Dešifruje pravidla společenského chování a zároveň je docela zábavná a je tvoje. Vlastně naše.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Asperkid’s (secret) book of social rules
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Marsault
Počet stran 264
EAN 9788026614234
Datum vydání 22.04.2019
Věk od 11
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,701
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Svět kolem se řídí nějakými tajnými pravidly. Některá znám, tuším. Jenže faktem zůstává, že oproti většině lidí mnohem víc tápu a nechytám se. Jako teenagerovi mi dalo dost práce tohle zamaskovat, v dospělosti to nebylo jiné. A pak jsem jednoho dne uslyšela výraz Aspergerův syndrom. A najednou mi to všechno začalo dávat smysl! Prostě to do sebe zaklaplo.

Ne, tenkrát ještě takováhle knížka pravidel neexistovala. Ale dnes už existuje. Dešifruje pravidla společenského chování a zároveň je docela zábavná. Je naprosto upřímná a je tvoje. Tedy vlastně naše! Vítej v Tajné knize pro aspergery…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM