EN

100 otázek a odpovědí, jak se uzdravit po mozkové mrtvici

Rady pro všechny, kteří bojují za své vlastní uzdravení nebo uzdravení někoho blízkého

Mike Dow, David Dow, Megan Suttonová


Vydejte se na svou cestu za uzdravením. Není nic, co by vás mohlo zastavit.
Když David Dow prodělal masivní mozkovou mrtvici, bylo mu pouhých deset let. Lékaři nevěřili, že by už někdy mohl chodit. Dnes však David nejenom chodí, ale navíc žije aktivní, nezávislý život. Řídí auto, má vztah, cestuje. Pokud jste vy, nebo někdo, kdo je vám blízký, prodělali cévní mozkovou příhodu, jste možná frustrovaní, zmatení a osamělí. Tato kniha vám nabízí nejenom rady, tipy a informace od předních expertů, ale i novou naději.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Healing the broken brain
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Feniková
Počet stran 256
EAN 9788026507789
Datum vydání 09.08.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,356
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Když David Dow prodělal masivní mozkovou mrtvici, bylo mu pouhých deset let. Lékaři nevěřili, že by už někdy mohl chodit. Dnes však David nejenom chodí, ale navíc žije aktivní, nezávislý život. Řídí auto, má vztah, cestuje. Ale jeho cesta k uzdravení nebyla jednoduchá, musela za to tvrdě bojovat celá rodina.

Pokud jste sáhli po této knize, s největší pravděpodobností jste vy nebo někdo, kdo je vám blízký, prodělali cévní mozkovou příhodu. Možná jste frustrovaní, zmatení a osamělí a nerozumíte všemu, co no vás chrlí lékaři, zdravotní sestry a všemožní odborníci. Autoři Mike a David vám nabízí podrobný návod, jak po této nové cestě, která se před vámi otevřela, postupovat. Kniha je plná rad, tipů, informací a zkušeností, o které se s autory podělili přední experti. Naleznete zde naději a dozvíte se, co všechno je možné. Příběh Davida ve vás probudí novou víru, když to budete nejvíce potřebovat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM