EN

Hraničářův učeň - První roky - Bitva na Hackhamské pláni (brož.)

John Flanagan


Druhý díl o známých hrdinech z Araluenu
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány. Ví, že jediný chybný krok může mít nedozírné následky, protože v bitvě na Hackhamské pláni se bude rozhodovat o osudu celého království.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ranger's Apprentice. The Early Years. The Battle of Hackham Heath
Původní jazyk angličtina
Překladatel Milan Pohl
Počet stran 352
EAN 9788025241066
Datum vydání 02.10.2017
Věk od 10
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se musí připravovat na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové.

Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.

Ví, že jediný chybný krok může mít nedozírné následky, protože v bitvě na Hackhamské pláni se bude rozhodovat o osudu celého království.

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM