EN

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

John Flanagan


Šestá kniha o hraničáři Willovi
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ranger's Apprentice 5. The Sorcerer in the North
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788025230510
Datum vydání 01.09.2014
Věk od 12
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,398
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Willův výcvik u Halta skončil, ale jeho dobrodružství pokračují dál. Nyní však už bude nosit stříbrný dubový list.

Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu. Zde má tajně vyšetřit, jaká pravda se skrývá za místními zvěstmi o čarodějnictví. Když se však Will v Grimsdellském lese setká s děsivým přízrakem Nočního bojovníka, musí si položit otázku: Dá se pro to, co viděl, najít racionální vysvětlení… nebo snad čarodějnictví skutečně existuje?

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM