EN

Můj syn není Rain Man

Jeden muž, jeden autistický chlapec a milion dobrodružství

John Williams


Chtěl bych, aby dostal šanci na pořádný život
John Williams cítil, že je něco jinak, že nejsou jako jiná dvojice otec a syn. Jejich svět byl prostě jiný, a ani oni, ani jejich rodina nevěděli proč. Dlouhou dobu jim dokonce i lékaři tvrdili, že je všechno v pořádku. Mýlili se. U Johnova syna byl až později diagnostikován autismus a spastická diplegie a teprve tehdy začaly přicházet odpovědi. Toto je příběh jednoho otce a jednoho syna, kteří se vzájemně učí žít své životy, příběh kde nechybí radost, láska a touha být součástí společnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název My son is not Rainman
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Marková
Počet stran 216
EAN 9788026612872
Datum vydání 13.08.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Toto není příběh o autismu. Je to příběh o malém chlapci s autismem, o jednom tátovi a o jednom malém chlapci. Příběh ze života.

John Williams je stand-up komikem a tátou. Vlastně John by řekl, že je hlavně tátou, tátou chlapce, u něhož je diagnostikován autismus a spastická diplegie. A toto je jeho otevřená zpověď.

Autor: No, spíš je to takový můj pokus sdílet s vámi radosti a strasti našeho každodenního života. Rád bych, abyste mého syna poznali a trošku více nám porozuměli. Chtěl bych, aby i on jednou dostal šanci na pořádný život.

John Williams cítil, že je něco jinak, že nejsou jako jiná dvojice otec a syn. Jejich svět byl prostě jiný, a ani oni, ani jejich okolí nevěděli proč. Nevěděli, co s tím mají dělat. Jestli vůbec mají něco dělat…

Autor: Když jsem začal psát, měl jsem jasno v jednom, věděl jsem, že nechci, aby to byl příběh o autismu. Chci, aby to byl příběh o malém chlapci, který je autista – a to je rozdíl. On bude pro nás navždy víc než jeho diagnóza. Je to náš syn. Můj syn. A je toho tolik, co bych vám o něm chtěl povyprávět!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM