EN

Jan Masaryk - Tajemství života a smrti

Vladimír Liška


Co předcházelo tragické smrti Jana Masaryka? A co se oné noci skutečně stalo?
Tragická smrt československého diplomata Jana Masaryka, k níž došlo v noci z 9. na 10. března roku 1948, je stále zahalena tajemstvím. Od počátku proti sobě stály dvě verze, jejichž rozporuplnost je zarážející. Byl syn našeho prvního prezidenta T. G. Masaryka zavražděn? Co dokazuje metoda forenzní biomechaniky? A co vedlo k událostem oné noci?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788075059543
Datum vydání 01.02.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Jan Masaryk, československý diplomat, politik a syn prvního československého prezidenta T. G. Masaryka, byl 10. března 1948 nalezen mrtev pod oknem svého bytu v Černínském paláci. Podle některých šlo o politickou vraždu, podle jiných Jan Masaryk skočil sám.

Jeho nečekaný skon tehdy otřásl širokou veřejností. Byl nejen oblíbeným politikem, ale mnoha lidmi byl stále vnímán i jako poslední vlivný reprezentant zanikající československé demokracie po komunistickém státním převratu, k němuž došlo o pouhých čtrnáct dní dříve.

Co vedlo ke smrti Jana Masaryka? Jaké události předcházely oné tragické noci? Jaké poznatky přináší metoda forenzní biomechaniky a lze její výsledky považovat za konečné?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimír Liška

Vladimír Liška

Vladimír Liška je přední český záhadolog, publicista a spisovatel. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. V devadesátých letech minulého století patřil k zakladatelům Československé archeoastronautické asociace, která se zaměřovala na propagaci paleoastronautiky, ufologie, parapsychologie, psychotroniky a řešení historických otazníků a záhad. Od roku 2001 se plně věnuje publicistické dráze. Je autorem více než třiceti knížek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM