EN

Emily Vichrná a hrad v mlze

Liz Kesslerová


Emily Vichrná bojuje s prokletím záhadného prstenu. 3. díl bestsellerové série.
Emily Vichrná, která se ve vodě proměňuje v mořskou pannu, žije spokojeně ve svém novém domově na tajném ostrově. Jenže když si jde jednoho dne hrát na pláž, najde neobvyklý prsten, nasadí si ho… a v tu ránu je v pasti! Vládce moří Neptun strašlivě zuří, uvalí na Emily kletbu a vyžene ji z ostrova. Rozbouřené moře zanese dívku k hradu v mlze, který ukrývá tajemství záhadného prstenu. Existuje někdo, kdo může Emily pomoct? Nebo už je příliš pozdě?

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Emily Windsnap and the Castle in the Mist
Původní jazyk angličtina
Překladatel Iveta Poláčková
Počet stran 192
EAN 9788000049731
Datum vydání 26.02.2018
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,361
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Emily, která se ve vodě proměňuje v mořskou pannu, je ve svém novém domově na tajném ostrově, kde spolu žijí mořští a suchozemští lidé, naprosto šťastná. Jednoho dne však najde v písku na pláži prsten, nasadí si ho a… Neptun, vládce moří, začne strašlivě zuřit. Prokleje ji a z ostrova vyžene. Rozbouřené moře Emily zanese k tajemnému hradu v mlze. Co se v něm skrývá? A proč Neptun tolik běsnil? Co může být na nalezeném prstenu tak zvláštního?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Emily Vichrná"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Liz Kesslerová

Liz Kesslerová

Liz Kessler se narodila v Southportu v Británii. V současnosti žije v Cornwallu na břehu moře, které je jí velkou inspirací. O moři, konkrétně o mořských pannách, je i její bestsellerová série o Emily Vichrné. Když zrovna Liz Kessler nepíše, ráda cestuje, jak jinak než po moři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM