EN

Konec rodu Slavníkovců

Napínavé příběhy z českých dějin

Oldřiška Ciprová


Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky
Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem. Netuší, že jejich první tajná výprava povede do temného středověku ani že se s nimi do nebezpečného dobrodružství po hlavě řítí i Arturova sestra Tereza. Už první kontakt s místními obyvateli vrcholí katastrofou a kamarádi skončí ve studeném žaláři Libického hradiště. Jak jen přežít osudnou noc roku 995?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Miroslav Vomáčka
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026420910
Datum vydání 24.09.2018
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,275
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat se svým kamarádem Tobiášem. Netuší, že jejich první tajná výprava povede do temného středověku ani že se s nimi do nebezpečného dobrodružství po hlavě řítí i Arturova sestra Tereza.

Už první kontakt s místními obyvateli vrcholí katastrofou a kamarádi skončí ve studeném žaláři neznámého hradiště. Sotva zjistí, že se jmenuje Libické a že je předvečer svátku svatého Václava roku 995, hradby se ocitnou pod útokem černých jezdců, nádvořím se rozléhá břinkot zbraní i zoufalý křik a našim průzkumníkům z budoucnosti dochází, že uniknout z této pasti nebude vůbec snadné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM