EN

Dobroty pro diabetiky

Sladké i slané

Hana Čechová Šimková


I diabetici mohou mít sladký život!
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě. U mnoha receptů naleznete i alternativu ve variantě bezlepkové nebo bezlaktózové. Cílem autorky také je, ukázat osobám s diabetem, že i s touto nemocí si mohou užívat radosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 132
EAN 9788026425694
Datum vydání 13.06.2019
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,499
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Přes 60 receptů.

Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě. U mnoha receptů naleznete i alternativu ve variantě bezlepkové nebo bezlaktózové.

Naleznete zde sladké dezerty, ale také sladká a slaná hlavní jídla, saláty i polévky. Recepty jsou seřazené podle ročních období, abyste mohli využívat sezónní nabídky.

Cílem autorky také je, ukázat osobám s diabetem, že i s touto nemocí si mohou užívat radosti, které život přináší, a mezi ně jídlo bezesporu patří.

Hana Čechová Šimková má 5 dětí, kterým ze zdravotních důvodů mnoho let vařila a pekla různá dietní jídla – bezlepkové, bezmléčné, bezsójové i diabetické. Tyto cenné životní zkušenosti si nechce nechat pro sebe a ráda je předává dál v podobě zdravých kuchařek určených lidem s výživovým omezením.

Její další knihy také naleznete na tomto eshopu.

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/16185426/ceske-bezlepkove-slavnostni-peceni/

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/13044550/ceske-bezlepkove-peceni/

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/29612296/ceska-pohankova-kucharka/

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/26564362/paleo-strava-pro-ceske-jedliky/

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hana Čechová Šimková

Hana Čechová Šimková

Autorka s rozmanitým spektrem tvorby někdy píše i pod pseudonymem Zuzana Čechová. Díky svým bohatým zkušenostem ze života s početnou rodinou se neuzavírá jen do jedné oblasti. Věnuje se knihám o zdravé výživě a výživě pro lidi se zdravotním omezením, knihám pro děti, ale již zabrousila také do žánru lechtivých románů.

Svou autorskou aktivitu zahájila úspěšnou kuchařkou České bezlepkové pečení, do které vložila své více než dvacetileté zkušenosti s bezlepkovým stravováním. V oboru zdravé výživy se snaží téměř každý rok vydat novou publikaci. Knihou Pohádkové nápady pro malé kutily a kuchtíky se naplno zapojila i do charitativní činnosti.

Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM