EN

Deset tisíc nebí nad tebou

Claudia Grayová


Vzrušující příběh napříč alternativními dimenzemi pokračuje! Druhý díl sci-fi série Ohnivák.
Od chvíle, kdy Marguerite Caineová používá Ohniváka, vynález svých rodičů pro cestování do alternativních dimenzí, se dostala do hledáčku nepřátel. Ti jsou odhodlaní udělat vše, aby ji přinutili ke spolupráci a mohli ovládnout multivesmír. Marguerite jim statečně vzdoruje, dokud se však její milovaný Paul nestane obětí útoku. Podaří se jí uspět, překonat složité překážky a zachránit lásku svého života?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Ten Thousand Skies Above You
Původní jazyk angličtina
Řada Ohnivák
Překladatel Zuzana Bičíková
Počet stran 328
EAN 9788075446008
Datum vydání 20.08.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,536
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Od chvíle, kdy Marguerite začala používat vynález svých rodičů k cestování mezi dimenzemi, jí jsou na stopě nepřátelé, kteří by ji přinutili udělat cokoli – dokonce i ublížit jejím nejbližším –, jen aby s její pomocí mohli vládnout multivesmíru. Daří se jí odolávat, ale jen do chvíle, než napadnou jejích přítele Paula a rozptýlí úlomky jeho vědomí do několika dimenzí. Marguerite nezbývá nic jiného než se vydat části jeho roztříštěné duše hledat. Cesta ji zavede do San Franciska, kde právě zuří válka, mezi zločinecké gangy New Yorku a do secesní Paříže, v níž tamní Marguerite skrývá šokující tajemství. Každý svět ji přivádí blíž k Paulově záchraně. S každou další zkouškou, kterou je nucena postoupit, však čím dál víc pochybuje o tom, jestli jsou si opravdu souzeni.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ohnivák"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Claudia Grayová

Claudia Grayová

Claudia Grayová je pseudonym úspěšné spisovatelky Amy Vincentové, která žije v New Orleans. Dříve pracovala jako právnička, novinářka, dýdžejka a servírka, v současné době je spisovatelkou na plný úvazek. Celý život ji fascinují nevysvětlitelné záhady. Ve volném čase čte, cestuje, vaří a poslouchá hudbu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM