EN

Víš, že mi chybíš?

Estelle Maskame


Strhující závěr bestsellerové série, která se v Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih.
Už je to rok, co Eden mluvila s Tylerem naposledy. Rok od chvíle, kdy vyšli s pravdou ven a odhalili svůj vztah rodině. Jenže pak ji Tyler zcela nepochopitelně opustil. Studium v Chicagu, nový život a noví přátelé jí pomohli zapomenout a jít dál. Teď se stejně jako Tyler vrací domů. Eden už nechce otevírat staré rány, ale má tolik nezodpovězených otázek. Dozví se konečně, proč ji Tyler opustil? A mají po tom všem šanci na normální vztah?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Did I mention I Miss You?
Původní jazyk angličtina
Řada DIMILY
Počet stran 312
EAN 9788025337769
Datum vydání 09.08.2018
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,358
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Je to rok, co Eden mluvila s Tylerem naposledy. Rok od té doby, kdy vyšli s pravdou ven, oznámili svůj vztah rodině a on ji pak zcela nepochopitelně opustil. Studium v Chicagu ji přivedlo na jiné myšlenky a pomohlo jí alespoň trošku zapomenout a jít dál. Teď se vrací na léto domů a není sama. Tyler přijíždí také.

Eden už nechce otevírat staré rány, ale nevysvětlených otázek je tolik! Dozví se konečně, proč to Tyler udělal? Mají po tom všem, co mají za sebou, šanci na normální vztah, do kterého jim nikdo nebude mluvit?

*DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskame má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "DIMILY"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM