EN

Bratrstvo - Kniha druhá - Nájezdníci

John Flanagan


Volavky se vydávají na svou první výpravu.
Hal a bratrstvo Volavek se vydávají pronásledovat Zavaka a jeho loď s drahocenným nákladem. Zastihne je však blížící se zima, a tak musejí vyhledat útočiště, aby přečkali mrazivé roční období.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Brotherband 2. The Invaders
Původní jazyk angličtina
Řada Bratrstvo
Počet stran 416
EAN 9788025223918
Datum vydání 01.10.2012
Věk od 12
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,494
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hal a jeho bratrstvo Volavek dokázali nemožné. Tato skupina vyděděnců, o které nikdo nestál, porazila zdánlivě mnohem silnější soupeře a zvítězila v tradiční soutěži bratrstev mladých skandijských bojovníků. Oslava Volavek však vezme krátký konec, když jejich vinou dojde k loupeži andomalu, posvátného kamene Skandijců.

Volavkám zbývá jediné: vyplout za lupiči, pokusit se dostihnout jejich loď a získat drahocenný kámen zpět. To však znamená překonat bouřlivé moře, přežít krutou zimu a bojovat s nebezpečnými piráty, kteří jsou odhodláni bránit svou kořist za každou cenu. Dokonce ani drsný výcvik, který Hal se svými přáteli podstoupili coby bratrstvo, a pomoc jednoho z nejlepších bojovníků Skandie nemusejí stačit, aby se mohli vrátit domů s andomalem – nebo živí.

Další tituly z řady "Bratrstvo"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM