EN

Asterix 3 - Asterix gladiátorem

René Goscinny


Komiks pro malé i velké čtenáře.
Prefekt Galie se rozhodne přivézt Caesarovi originální dárek: hrdého barda Trubadixe, který sice neumí vůbec zpívat, ale zato je velice oblíbený u obyvatel jedné vzpurné galské vesničky. Asterix a Obelix spěchají do Říma, aby uneseného barda zachránili, a na místě zjistí, že Trubadix má být za trest předhozen lvům.

Detailní informace

Žánr komiks
Ilustrátor Albert Uderzo
Jazyk čeština
Řada Asterix
Počet stran 48
EAN 9788025214084
Datum vydání 01.01.2010
Věk od 8
Formát 215x285 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Prefekt Galie se rozhodne přivézt Caesarovi originální dárek: hrdého barda Trubadixe, který sice neumí vůbec zpívat, ale zato je velice oblíbený u obyvatel jedné vzpurné galské vesničky. Asterix a Obelix spěchají do Říma, aby uneseného barda zachránili, a na místě zjistí, že Trubadix má být za trest předhozen lvům. A tak se Asterix s Obelixem nechají najmout coby gladiátoři a dají velkolepým hrám zcela nečekaný a dramatický náboj…

Další tituly z řady "Asterix"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
René Goscinny

René Goscinny

René Goscinny byl francouzský komiksový redaktor a scenárista. Narodil se v Paříži v rodině imigrantů z Polska. Nejvíce se proslavil jako autor komiksových alb Asterixe, která vytvořil společně s ilustrátorem Albertem Uderzem. Mezi jeho další známá díla patří Lucky Luke (s Morrisem) a Malý Mikuláš (s Jeanem-Jacquesem Sempém). S Albertem Uderzem vytvořili ještě další známé komiksové postavy, například Indiána Umpa-pu a Jehana Pistoleta.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM