EN

Třináctý odstavec – Čtvrtý rubín

2. díl

James R. Hannibal


Druhý díl dobrodružné série pro všechny milovníky záhad, napětí a nečekaných zápletek.
Od okamžiku, kdy Jack Buckles objevil pod legendární Baker Street sídlo tajné detektivní organizace, uběhl jeden rok. Jeho otec stále leží v kómatu a nic není jako dřív. Pak ale začnou Jacka podezírat z krádeže prastarého drahokamu – Rubínu černého prince. Jednoho ze tří prokletých rubínů, které přináší znalosti, loajalitu a vládu nad národy tomu, kdo je ovládá. Jack a Gwen musí najít skutečného zloděje a rubíny před zneužitím zachránit.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Lost Property Office
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788025337615
Datum vydání 02.08.2018
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,522
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Od okamžiku, kdy Jack Buckles objevil pod legendární Baker Street sídlo tajné detektivní organizace, uběhl jeden rok. Jeho otec stále leží v kómatu a nic není jako dřív. Gwen s ním nemluví, a co je horší, v hlavě se mu usadil neodbytný hlas, který stále dokola mluví o jakémsi plameni.

Pak ale dojde k nečekanému zvratu. Jack začne být podezříván z krádeže prastarého drahokamu – Rubínu černého prince. Jednoho ze tří prokletých rubínů, které přináší znalosti, loajalitu a vládu nad národy tomu, kdo je ovládá. Jack a Gwen musí najít skutečného zloděje a rubíny zachránit. Pokud to nestihnou a dojde k jejich zneužití, bude to katastrofa pro celý svět.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Třináctý odstavec"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM