EN

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

Rick Riordan


Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona.
Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu. Všehoschopní římští imperátoři míří tamtéž, aby zaútočili na římské polobohy novými ničivými zbraněmi. A co hůř, na pomoc si vedou mocného spojence – ani živého, ani mrtvého, ale o to nebezpečnějšího.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 416
EAN 9788025346334
Datum vydání 12.03.2020
Věk od 11
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,615
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Utrpení olympského boha Apollóna, zakletého v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose, nekončí!

Na tábor římských polobohů v Sanfranciském zálivu se chystají zaútočit všehoschopní římští imperátoři. Díky obří armádě, ochočeným nestvůrám a ničivým zbraním mohou tábor Jupiter vymazat z povrchu zemského. Navíc mají mocného spojence – ani živého, ani mrtvého, ale o to nebezpečnějšího. Pokud má tábor tuhle blížící se apokalypsu přežít, bude potřebovat Apollónovu pomoc.

Přičte mu nejvyšší vládce nebes Zeus jeho statečné skutky k dobru? Odpustí mu konečně jeho selhání a vrátí mu jeho božskou existenci?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Apollónův pád"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM