EN

DenisTV uvádí Draw My Life

Denis Kubík


Draw My Life hýbe světem YouTube. Oblíbený český vloger DenisTV ti poradí, jak si nakreslit ten svůj!
Draw My Life hýbe světem YouTube. Všichni správní vlogeři – od Zoelly po Hoggyho – už popsali svůj život v obrázcích a oblíbený český youtuber DenisTV nezůstává pozadu. Návod na to, jak si vytvořit svůj vlastní Draw My Life přináší i tobě. Díky téhle interaktivní knize se můžeš připojit k celosvětovému šílenství a nakreslit si i svůj život. Nejen to, co máš za sebou, ale klidně i zářivou budoucnost, které na tebe jistě čeká :-)

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 8594155757664
Datum vydání 19.09.2016
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,163
Typ Kniha - omalovánky
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Draw My Life hýbe světem YouTube. Oblíbený český vloger DenisTV ti poradí, jak si nakreslit ten svůj!

Všichni správní vlogeři – od Zoelly po Hoggyho – už popsali svůj život v obrázcích a pobavili tím miliony fanoušků po celém světě. Oblíbený český youtuber DenisTV nezůstává pozadu a návod na to, jak si vytvořit svůj vlastní Draw My Life přináší i tobě. Díky téhle interaktivní knize se můžeš připojit k celosvětovému šílenství a nakreslit si i svůj život. A protože minulost nezměníš, ale budoucnost tě teprve čeká, nechybí tu stránky, kde ji můžeš vymalovat těmi nejzářivějšími barvami :-)

Mimo skvělé zábavy, kterou s Draw My Life zažiješ ti Denis prozradí i pár exkluzivních zajímavostí a detailů ze svého života, které zatím nebyly publikovány.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM