EN

Příběhy hudebních nástrojů

Štěpánka Sekaninová


Objevte tajemství vzniku známých hudebních nástrojů.
Cvrček Dalibor by se rád stal muzikantem. Jenže na jaký nástroj začít? Na housle, na kytaru nebo na trumpetu? Že by na všechno? Když má šest končetin, proč ne. Každopádně Dalibor a jeho věrný druh slavík Kája putují světem a poznávají všechny možné hudební nástroje. Ty klasické, ale i ty, které nepatří mezi nejběžnější. Pokud i vás jenom trochu zajímá hudba, přidejte se k Daliborovi a ke Kájovi a poznejte s nimi příběhy hudebních nástrojů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 9788000057385
Datum vydání 10.08.2020
Věk od 6
Formát 215x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,568
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Cvrček Dalibor by se ze všeho nejraději stal muzikantem. Jenže na jaký nástroj začít? Na housle, na kytaru nebo na trumpetu? Že by na všechno? Když má šest končetin, proč ne. Každopádně Dalibor a jeho věrný druh slavík Kája putují světem a na své cestě poznávají nejrůznější hudební nástroje. Ty klasické, ale i ty, které nepatří mezi nejběžnější. Pokud i vás jenom trochu zajímá hudba, přidejte se k Daliborovi a ke Kájovi a poznejte s nimi příběhy hudebních nástrojů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM