EN

Svatební přípravy podle Ejvi

Eva Mchitarjan


Svatba moderně a s přehledem
Nechte se provést od zásnub až po den D. Veškeré přípravy na svatbu budou s touto knížkou snazší, přehlednější a podle aktuálních trendů. Moderní pojetí průvodce vám důležitou životní etapu maximálně zpříjemní a navíc poskytne prostor pro zapisování poznámek. Mějte pod kontrolou každý svůj krok a dojděte tak ke své snové svatbě. Autorkou neotřelého průvodce pro nevěsty s kreativním plánovačem je jedna z nejpopulárnějších blogerek současnosti, Eva Mchitarjan, známá pod přezdívkou Ejvi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026413738
Datum vydání 16.01.2017
Věk od 18
Formát 210x270 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,779
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Svatba moderně a s přehledem

Nechte se provést bez stresu od zásnub až po den D. Veškeré přípravy budou s touto knížkou snazší, přehlednější a podle aktuálních trendů.

Moderní pojetí průvodce vám důležitou životní etapu maximálně zpříjemní a navíc poskytne prostor pro zapisování poznámek. Mějte pod kontrolou každý svůj krok a dojděte tak ke své snové svatbě.

Autorkou neotřelého průvodce pro nevěsty s kreativním plánovačem je jedna z nejpopulárnějších blogerek současnosti, Eva Mchitarjan, známá pod přezdívkou Ejvi. Její blog EJVIFREEDOM.COM vznikl v roce 2010 a je plný inspirace z oblasti módy a životního stylu. Nejčtenějším článkem za celou historii blogu byl článek z její svatby.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM