EN

Vítejte v klubu

Helena Kratochvílová


Evin manžel si našel milenku a čekal, že všechno bude při starém. Eva ale požádala o rozvod - dokáže se postavit na vlastní nohy a začít znovu žít?
Evě se stalo to, co mnoha ženám před ní – její manžel si našel milenku. Klidně jí to oznámil a očekával, že bude mít i nadále doma uklizeno, vypráno a navařeno, jen už se nebude muset skrývat s tím, že chodí za jinou ženou. Prostě z nich bude jen trochu větší šťastná rodina. K jeho velkému šoku ale Eva požádala o rozvod. Dokáže se po všech těch letech postavit na vlastní nohy a začít znovu žít?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026707530
Datum vydání 14.11.2016
Věk od 15
Formát 120x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,193
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Rozvod po padesátce ješte neznamená konec

Evě se stalo to, co mnoha ženám před ní – její manžel si našel milenku. Klidně jí to oznámil a očekával, že bude mít i nadále doma uklizeno, vypráno a navařeno, jen už se nebude muset skrývat s tím, že chodí za jinou ženou. Prostě z nich bude jen trochu větší šťastná rodina. K jeho velkému šoku ale Eva požádala o rozvod. Ocitla se tak sama v prázdném bytě, z něhož si manžel odvezl, co mohl, a dcery s ní přestaly mluvit, protože jí kladly za vinu, že tatínka opustila.

Dokáže se po všech těch letech postavit na vlastní nohy a začít znovu žít?

Helena Kratochvílová

Narodila se v roce 1961 v Mariánských Lázních, vystudovala gymnázium v Litoměřicích a Pedagogickou fakultu v Ústí nad Labem. Nyní žije a učí v Českých Budějovicích na Základní škole Dukelská, pracuje také jako průvodkyně na státním hradě Rožmberk, jejím oblíbeným sportem je jezdectví. Má ráda svoji rodinu, své žáky a prátele, kterí jí jako první řekli, že by měla zkusit psát.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM