EN

Noc v Central Parku

Guillaume Musso


Alice a Gabriel vůbec netuší, co se minulou noc stalo… a ani že na to nikdy nezapomenou!
New York, osm hodin ráno. Alice, mladá pařížská policistka, a Gabriel, americký jazzový pianista, se spolu probudí připoutaní jeden ke druhému na lavičce v Central Parku. Neznají se a ani si nevzpomínají, že by se někdy potkali. Jak se do takové situace dostali a proč je na Alicině košili krev? A kde se v její kapse vzala cizí zbraň? Společně se pouštějí do pátrání po vlastních stopách a odhalují nečekanou pravdu, která od základů změní jejich životy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Central Park
Původní jazyk francouzština
Počet stran 296
EAN 9788026709480
Datum vydání 19.10.2017
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,439
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

New York, osm hodin ráno.

Alice, mladá pařížská policistka, a Gabriel, americký jazzový pianista, se spolu probudí připoutaní jeden ke druhému na lavičce v Central Parku. Neznají se a ani si nevzpomínají, že by se někdy potkali.

Předešlý večer trávila Alice s kamarádkami na Champs-Élysées a Gabriel hrál na piano v dublinském klubu.

Prvotní šok střídají otázky. Jak se mohli ocitnout v Central Parku, když pouhý večer předtím byli každý jinde? Kde se vzala krev na Alicině košili a čí je? Proč chybí kulka v její zbrani?

Aby pochopili, co se vlastně stalo, musí spojit svoje síly a pátrat. Pravda, kterou odhalí, naprosto změní jejich dosavadní životy…

Napjaté očekávání vás zcela pohltí a donutí číst až do mistrovsky vypointovaného konce!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Velmi napínavá kniha, která se musí číst "jedním dechem", protože v každé kapitole narazíte na spoustu vzrušení a nečekaných zvratů. Rozuzlení v závěru je velmi nečekané a šokující.
Jarmila Koukalová
Páni, právě jsem dočetla, a to finální rozuzlení bylo zajímavé a nečekané a lehce přehnané. Ale proč ne, je to fikce. No rozhodně jsem ho nečekala. Autorovi se povedlo napsat zajímavý, svižný příběh, kde o nečekané a napínavé situace není nouze. Rozhodne jsem se nenudila. Jen ten konec byl nějak zrychlený oproti zbytku příběhu. Ale i tak palec nahoru.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Guillaume Musso

Guillaume Musso

Patří k nejúspěšnějším francouzským současným spisovatelům. Narodil se v jihofrancouzském pobřežním městečku Antibes. V roce 2001 vydal svůj první román Skidamarink, jehož námětem byla krádež Mony Lisy v Louvru. Po vážné autonehodě publikoval román A potom, který znamenal začátek jeho úspěšné spisovatelské dráhy. Následovaly další „romantické thrillery“, jak byl žánr, jehož je představitelem, nazván. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků a celkem se jich prodalo na celém světě přes dvacet milionů výtisků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM