EN

Vraždy na střední škole

James Patterson


Odhal pravdu. Zachráníš si život.
Tandy po smrti rodičů zdědila černou minulost, o kterou nestála. Jakoby to nestačilo, její bratr je obviněn z vraždy své přítelkyně. Po celém Manhattanu navíc přibývají vraždy studentů z prestižních soukromých škol. Je na Tandy, aby odhalila pravdu a vyhnula se mrazivému osudu – ona sama totiž až příliš dokonale zapadá do profilu obětí...

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Private School Murders
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tomáš Bíla
Počet stran 368
EAN 9788075441508
Datum vydání 08.08.2016
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Odhal pravdu. Zachráníš si život.

Po smrti svých rodičů Tandy pokračuje v pátrání po vlastní minulosti a doufá, že se dokáže povznést nad špinavé dědictví, které jí rodiče zanechali. Již se zdá, že se svět vrací do normálu, ale v tom okamžiku je obviněn její bratr z vraždy své okouzlující přítelkyně. Tandy se snaží dokázat bratrovu nevinu a při vlastním vyšetřování zjistí, že po celém Manhattanu jsou vražděni studenti a studentky prestižních soukromých středních škol. Jednou z posledních obětí byl student školy, na kterou chodí i sama Tandy – a ona sama až příliš dokonale zapadá do profilu obětí. Policie však odmítá brát její obavy vážně a ani si nedokáže spojit jednotlivé vraždy. Ovšem Tandy jedno ví určitě – v jejím bezprostředním okolí řádí vrah a je velmi pravděpodobné, že ona má být jeho další oběť. A tak jí zbývá stále méně času, nejen aby dokázala bratrovu nevinu, ale především aby si zachránila vlastní život.

Přečtěte si pokračování knihy Zpovědi podezřelé.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
James Patterson

James Patterson

James Patterson patří k nejlepším současným spisovatelům. Stvořil mnoho fiktivních postav a sérií, napsal také uznávané naučné knihy a svou autobiografii. Na některých knihách spolupracoval se známými osobnostmi – třeba s Billem Clintonem nebo Dolly Parton. Za svou výjimečnou představivost a podporu gramotnosti v USA získal v roce 2019 ocenění National Humanities Medal. Organizace National Book Foundation mu udělila cenu za mimořádnou službu americké literární komunitě. Je také držitelem ceny E. A. Poea a devíti cen Emmy. Žije se svou rodinou na Floridě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM