EN

Magická Paříž – Prokletí Černé královny

Pierre Pevel


Fantasy odehrávající se v okouzlující atmosféře secesní Paříže. Vítejte v Ambermeru, světě plném intrik, tajemství a magie…
Magická Paříž – nádherné město na začátku 20. století, místo, kde se realita prolíná se světem čar a kouzel. Kolem chrličů na Notre-Dame poletují barevní ptáčci, Eiffelova věž z bílého dřeva zpívá, v Seině plavou sirény… Mága a detektiva Louise Griffonta přivede vyšetřování nelegálního obchodu s kouzelnými předměty k případu sériových vražd a únosů, ve kterých figuruje Černá královna – zrádkyně a odvržená sestra královny víl Méliany. Dokáže Griffont a jeho pomocnice Isabel případ vyřešit?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Paris des Merveilles 1 – Les Enchantements d'Ambremer
Původní jazyk francouzština
Počet stran 336
EAN 9788025329238
Datum vydání 03.10.2016
Věk od 14
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,387
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Fantasy odehrávající se v okouzlující atmosféře secesní Paříže

Představte si Paříž na počátku na 20. století: pánové v buřinkách, dámy v korzetových šatech, široké bulváry, první automobily, vstupy do metra zdobené nádhernou secesní výzdobou.

Pak si představte Paříž magickou – místo, kde se realita prolíná se světem čar a kouzel. Kolem chrličů na Notre-Dame poletují barevní ptáčci, Eiffelova věž z bílého dřeva zpívá, v Seině plavou sirény a okřídlené kočky diskutují o filozofii.

Vítejte v Ambermeru, světě plném intrik, tajemství a kouzel…

Mága a detektiva Louise Griffonta přivede vyšetřování celkem banální záležitosti na stopu nelegálního obchodu s kouzelnými předměty. Jak pátrání pokračuje, odhaluje zločiny mnohem temnější. Sériové vraždy a únosy, ve kterých figuruje Černá královna – zrádkyně a odvržená sestra královny víl Méliany.

Griffont se rozhodne spojit síly s baronkou Isabel, okouzlující vílou, která miluje záhady a dobrodružství, a která zná Černou královnu až příliš dobře.

Dokážou společně případ vyřešit a uniknout z kruhu temnoty, který se kolem nich pomalu, ale jistě, uzavírá?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM