EN

Programování modů pro Minecraft

Rogers Cadenhead


Uprav si Minecraft podle sebe
Chcete si svět Minecraftu přizpůsobit? Chtěli byste nahlédnout více pod pokličku? Pusťte se do programování modů a změňte prostředí hry podle svých preferencí. Upravovat můžete nástroje, zbraně, chování, nepřátele… cokoliv! Jednoduchou formou na mnoha praktických příkladech se naučíte svět této populární hry upravovat, a to od jednoduchých změn až po komplexní úpravy reagující automaticky na chování hráče.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Minecraft Mods Programming Absolute Beginner's Guide
Původní jazyk angličtina
Řada Minecraft
Počet stran 368
EAN 9788025146828
Datum vydání 23.05.2016
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,58
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Uprav si Minecraft podle sebe

Zaujala vás hra Minecraft a chtěli byste nahlédnout více pod pokličku? Chcete si svět Minecraftu přizpůsobit? Pusťte se do programování modů a změňte prostředí hry podle svých preferencí. Upravovat můžete nástroje, zbraně, chování, nepřátele… cokoliv!

V sedmadvaceti kapitolách se seznámíte s prostředím Minecraftu z druhé strany, ze strany programátora. Jednoduchou formou na mnoha praktických příkladech se naučíte svět této populární hry upravovat, a to od jednoduchých změn až po komplexní změny reagující automaticky na chování hráče. Naučíte se nejen upravovat stávající zbraně, lektvary, nepřátele, budovy a mnoho dalších, ale vytvářet i zcela nové, unikátní. Výklad nevyžaduje žádné předchozí znalosti s programováním.

Publikace se mimo jiné věnuje těmto tématům:

- Příprava serveru Minecraftu

- Nastavení prostředí pro vývoj

- Vytvoření jednoduchého modu

- Práce s mody běžícími ve vláknech

- Stvoření nepřátelského moba

- Souboje s moby

- Úpravy světa Minecraftu v průběhu času

Čtenáři si mohou na v našem e-shopu v detailu knihy pod odkazem Soubory ke stažení stáhnout soubory se zdrojovými kódy použitými v knize.

O autorovi:

Rogers Cadenhead je spisovatelem, programátorem a webovým vývojářem, který napsal již více než 20 knih věnovaných programování a tématům souvisejícím s internetem. Jednou z jeho knih je i Sams Teach Yourself Java in 24 Hours. Oficiální web této knihy najdete na adrese www.javaminecraft.com.

Další tituly z řady "Minecraft"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM