EN

Krysáci

Jiří Žáček


Na smetišti na Valašsku se žilo krásně..., dokud se neobjevil dobrodruh z Prahy, co vše ví, zná a viděl! Příběhy Krysáků znáte z TV!
Daleko na Moravě, uprostřed Valašského království, na malém smetišti nedaleko Vizovic žili dva krysáci - Hubert a Hodan - a sádrový trpaslík Ludvík. Jejich dobrodružství určitě znáte ze známého Večerníčku, který vypráví Bolek Polívka.

Detailní informace

Ilustrátor Ivan Mraček
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788074040436
Datum vydání 12.04.2010
Věk od 6
Formát 194x254 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,51
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Daleko na Moravě, uprostřed Valašského království, na malém smetišti nedaleko Vizovic žili dva krysáci – Hubert a Hodan – a sádrový trpaslík Ludvík. Bydleli v útulných zásuvkách starého šicího stroje s výhledem na vysavač. Žili klidně a spokojeně až do chvíle, kdy se na smetišti objevil potkan Eda – dobrodruh z Prahy, který všude byl, všechno viděl a všemu rozumí a hlavně nesnáší klid a nudu.

Jste zvědaví, jaká dobrodružství zažila čtveřice sympatických kamarádů? Otevřete knížku a čtěte! A vy, kdo ty napínavé i legrační příhody znáte z televizního večerníčku, si je třeba rádi zopakujete. Ať vás čtení pobaví stejně, jako vás pobavil večerníček!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Žáček

Jiří Žáček

Patří k našim nejčtenějším a nejznámějším básníkům. Jeho poezie má nezaměnitelný styl i tóninu. Poznáme ji podle lehkosti a švihu, s jakými si autor hraje se slovy, podle atmosféry, jež nás obklopí při čtení. Už jeho první básnická sbírka pro děti Aprílová škola se stala hitem (ve třetím vydání vyšla ve stotisícovém nákladu). Ve sbírkách pro dospělé je zřetelnější jeho ironie a sarkasmus, nevyhýbá se ani milostné poezii.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM