EN

Tohle není matika

Anna Weltmanová


Knížka aktivit, kterou úča nesmí vidět
Vstup do světa vzorů, symetrie a tvarů, zkus vytvářet dokonalé kruhy a nekonečné trojúhelníky a vlastní úžasné mandaly. Tahle knížka je vhodná jak pro nadšené matematiky, tak pro výtvarníky. Ale hlavně – tohle NENÍ učebnice matiky. Nebo je?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název This is Not a Maths Book: A Smart Art Activity Book
Původní jazyk angličtina
Počet stran 96
EAN 9788025145708
Datum vydání 26.10.2015
Věk od 9
Formát 216x279 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Učebnice
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Knížka aktivit, kterou úča nesmí vidět

Projdi si postupy a vytvoř ohromné množství matematických vzorů a tvarů. Všimni si, jak se pyramidy a spirály skládají z různých vzorů, nauč se kreslit dokonalý kruh, ďábelské paraboly, nekonečný trojúhelník atd. V knížce najdeš spoustu místa pro vytváření a vybarvování vlastních matematických uměleckých děl. Na konci jsou pak prázdné stránky s mřížkami, kde můžeš kreslit další a další obrazy!

Tahle knížka je vhodná jak pro nadšené matematiky, tak pro výtvarníky. Ale hlavně – tohle NENÍ učebnice matiky. Nebo je?

Anna Weltmanová je učitelkou v New Yorku. Její vášní je vyučovat děti matematiku a ukazovat jim, že matematika je součástí světa kolem a že ji lze najít v hudbě i umění. Když se zrovna neoddává matematice, věnuje se umění, řemeslům, vaření a skládání hudby.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM