EN

Pokračování soutěže o prince Maxona, která začala v Selekci, je čím dál tím tvrdší. Jak si s tím poradí Elita - zbylých 6 dívek?
Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? America nejvíce ze všeho potřebuje čas, avšak zbytek Elity přesně ví, co chce. A okamžik rozhodnutí se neodvratně blíží.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Elite
Původní jazyk angličtina
Počet stran 280
EAN 9788074478611
Datum vydání 27.04.2015
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,465
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je již jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska?

America nejvíce ze všeho nejvíce potřebuje více času, avšak zbytek Elity přesně ví, co chce. A okamžik rozhodnutí se neodvratně blíží.

Nenechte si ujít pokračování této úspěšné série!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM