EN

Pět možností. Cesta k mimořádné produktivitě

Cesta k mimořádné produktivitě

A. Roger Merrill, Kory Kogon, Leena Rinne


Je toho na váš moc? Pak je tato kniha právě pro vás!
Hledáte nové nápady, jak být produktivnější? Nebo dnes a denně zakoušíte pocit, že se co nevidět zalknete pod tíhou povinností, které se na vás valí ze všech stran? Rozhodně nejste sami.Tato kniha si klade za cíl pomoci vám vyhrabat se z této laviny, nadechnout se z plných plic čerstvého vzduchu a začít opět žít. Je však třeba upozornit, že nejde o žádná rychlá, zázračná řešení. Práce na sobě vždy vyžaduje určité úsilí, ale s pomocí pěti kroků popsaných v této publikaci to určitě dokážete.

Detailní informace

Počet stran 224
EAN 9788072613120
Datum vydání 21.09.2015
Věk od 0
Formát 165x235 mm
Hmotnost 0,385
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Zdá se vám, že nestíháte? Chcete lépe nakládat se svým časem, být úspěšnější ve své kariéře, mít více času na své blízké? Připadáte si zavalený horou povinností, zbytečnými a bezúčelnými poradami, chaotickými úkoly ze strany nadřízených a nezajímavými rozhovory o ničem? Pak držíte v ruce tu správnou knihu. Autoři vám nabízejí cestu, jak se vyhrabat z této laviny a začít znovu volně dýchat. Nenajdete zde ovšem nic, co by váš život změnilo během okamžiku, jako mávnutím kouzelného proutku. Ovšem s pomocí jednoduchých a efektivních kroků, které každá z pěti kapitol obsahuje, se vám tento nelehký úkol určitě podaří splnit. Budete produktivnější a to, co děláte, vás bude více naplňovat. Ujasníte si, co je pro vás v životě důležité, a zaměříte se na to. Každý den pak budete končit s pocitem, že jste dosáhli toho, čeho jste chtěli a že jste skutečně dobří v tom, co děláte.

Velká pozornost je v knize věnována problematice moderních technologií. Ještě nikdy v historii nemělo lidstvo takové technologické možnosti, jako dnes. Tyto možnosti ovšem – paradoxně – mohou vést k tomu, že dosahovat věcí, které jsou pro nás důležité, může být obtížnější než kdykoli dříve. Je proto životně důležité najít správný vztah k moderním prostředkům tak, aby technologická zařízení zůstala tím, čím mají být: našimi pomocníky a nikoli našimi pány.

Pokud tedy chcete, aby byl váš život od nynějška co nejméně narušován chaosem, nepředvídatelnými neodkladnými záležitostmi, zbytečnými a neefektivními činnostmi, pak vám tato kniha bude dobrým a užitečným průvodcem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM