EN

Dobrodružství Martina a malého štěněte. Edice Druhé čtení.
Je léto, Martin je sám doma a nic ho nebaví. Skvělé loňské prázdniny na venkově nemůže nahradit tohle město, kam se nedávno s rodiči přestěhoval. Martin už to nevydrží, vyběhne ven a jde, kam ho nohy vedou. Vtom zaslechne tenké kňučení vycházející z kontejneru na odpadky. Odklopí víko a uvnitř sedí – štěně! A od té chvíle má o dobrodružství postaráno!

Detailní informace

Ilustrátor Lenka Vybíralová
Jazyk čeština
Počet stran 52
EAN 9788000038636
Datum vydání 09.03.2015
Věk od 7
Formát 160x195 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,248
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dobrodružství Martina a malého štěněte z edice Druhé čtení

Je léto, Martin je sám doma a nic ho nebaví. Skvělé loňské prázdniny na venkově nemůže nahradit tohle město, kam se nedávno s rodiči přestěhoval. Martin už to nevydrží, vyběhne ven a jde, kam ho nohy vedou. Vtom zaslechne tenké kňučení vycházející z kontejneru na odpadky. Odklopí víko a uvnitř sedí – štěně! Martin bílé klubíčko rychle vytáhne – a od té chvíle má o dobrodružství postaráno!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Žižková

Helena Žižková

Helena Žižková se věnuje knížkám pro menší čtenáře. Vystudovala Střední pedagogickou školu, poté učitelství na Univerzitě v Hradci Králové. V současné době učí na prvním stupni Základní školy v Holicích. Ve volném čase píše příběhy pro děti, například Hafík nebo Já nikdy nelžu. Žije v Třebechovicích pod Orebem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM