EN

Přidejte na rychlosti!

8 urychlovačů transformace vaší firmy v turbulentní ekonomice

John P. Kotter


Nenechte si uniknout svou velkou příležitost!
Podle téměř všech důležitých ekonomických indexů se svět vyvíjí velmi rychle. Rizika tohoto překotného vývoje – finanční, sociální, ekologické a politické souvislosti – narůstají možná ještě rychleji. Chceme-li se dnes poprat s výzvami pramenícími z čím dál větší komplexnostii světa a dynamických změn, potřebujeme nový a mocný nástroj.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Accelerate!
Původní jazyk angličtina
Počet stran 148
EAN 9788072613014
Datum vydání 07.09.2015
Věk od 0
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Tato kniha je o průkopnících a pro průkopníky.

Témata, kterými se legenda manažerské literatury, John P. Kotter, tentokrát zabývá, souvisejí s pozorováním změn: organizace po celém světě se jen ze všech sil snaží držet krok s čím dál rychlejšími změnami – natož aby je dokázaly předstihnout.

Podle téměř všech důležitých ekonomických indexů se svět vyvíjí velmi rychle. Rizika tohoto překotného vývoje – finanční, sociální, ekologické a politické souvislosti – narůstají stejně rychle.

Mnohé firmy pochopily nutnost změn, nedokázaly se však dostatečně zmobilizovat, a skončily v ústraní, poraženy pohotovějšími konkurenty. Scénář je vždy stejný: organizace, jež náhle musí čelit skutečné hrozbě, nebo se snaží využít Velkou šanci, se pokouší vyrovnat s významnými změnami pomocí struktur, procesů a metod, které fungovaly v minulosti. Staré způsoby realizace nových strategií nás však vesměs zklamou.

Chceme-li se dnes poprat s výzvami pramenícími z čím dál větší spletitosti světa a rychlých změn, potřebujeme něco nového a mocného. Řešením, které funguje velmi dobře, je druhý systém, jenž má formu sítě – lepší než solární systém start-upu nebo pyramidová struktura vyspělé organizace – jen takový systém dokáže zajistit patřičnou rychlost a hbitost.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM