EN

Arkádie – Procitnutí

Kai Meyer


První díl mafiánské fantasy trilogie.
Alcantarové a Carnevarové – dva mafiánské klany, které proti sobě bojují po celé generace. Rosa Alcantarová přilétá na Sicílii ke své rodině, aby tam začala nový život. V letadle se seznamuje s Alessandrem Carnevarem. Jeho chladný půvab a animální elegance Rosu fascinují a zároveň zneklidňují. Rosa se učí nemilosrdné zákony mafie, ke které její rodina patří. Dozvídá se šokující pravdu, která se týká nejen Alessandra, ale i jí samotné.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Arkadien Erwacht (Kai Meyer)book 1/Carlsen (I.Beil
Řada Arkádie
Počet stran 344
EAN 9788025323496
Datum vydání 09.02.2015
Věk od 11
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,346
Typ Kniha

Překoná zakázaná láska staletou nenávist a odvěkou rivalitu dvou znepřátlených sicilských klanů? První díl mafiánské fantasy trilogie.

Alcantarové a Carnevarové – dva mafiánské klany, které proti sobě bojují po celé generace.

Rosa Alcantarová přilétá na Sicílii ke své rodině, aby tam začala nový život. V letadle se seznamuje s Alessandrem Carnevarem. Jeho chladný půvab a animální elegance Rosu fascinují a zároveň zneklidňují.

Rosa se učí nemilosrdné zákony mafie, ke které její rodina patří. Dozvídá se šokující pravdu, která se týká nejen Alessandra, ale i jí samotné. Neuvěřitelnou skutečnost o arkádských dynastiích, jež mají počátek ve starých antických bájích...

Překoná zakázaná láska staletou nenávist?

Další tituly z řady "Arkádie"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kai Meyer

Kai Meyer

Kai Meyer se narodil v německém Lübecku, po maturitě na gymnáziu studoval divadelní a filmovou vědu, několik let pracoval jako novinář a od roku 1995 se plně věnuje psaní. Jeho knihy byly přeloženy do řady jazyků a v současné době patří mezi nejúspěšnější německé spisovatele pro děti a mládež. Čeští čtenáři se s Meyerem seznámili například díky sérii Arkádie či Stránky světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM