EN

Once Upon aTime - Bylo nebylo

Odette Beaneová


Román na motivy úspěšného seriálu. Existuje městečko, v němž je každá známá pohádková postava uvězněná mezi dvěma světy mocnou kletbou, kterou může zlomit jen jediný člověk.
Život Emmy nebyl zrovna pohádkový. Ale desetiletý Henry jí převrátí život naruby. Ve městě Storybrooke, kde Henry bydlí, žijí opravdové pohádkové postavy, které ale zapomněly, kým byly, protože je zaklela Zlá královna. Nejdříve Emma nevěří Henrymu ani slovo, ale rozhodne se v městečku zůstat. Zachrání všechny pohádkové postavy a odkryje tajemství tohoto místa?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Once Upon A Time - Reawakened
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Kalinová
Počet stran 304
EAN 9788074477386
Datum vydání 24.11.2014
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,33
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Román na motivy úspěšného seriálu

Život Emmy Swanové nebyl zrovna pohádkový. Nikdy nepoznala své rodiče, žila v pěstounských rodinách a byla sama až do svých 28. narozenin. V ten den na ni ale zazvoní neznámý kluk, jenž tvrdí, že je její desetiletý syn Henry, kterého dala ihned po narození k adopci. A toto překvapení jí převrátí život naruby.

Emma Henryho odveze domů, do města Storybrooke, v němž podle Henryho žijí opravdové pohádkové postavy, které ale zapomněly, kým byly, protože je zaklela Zlá královna. A pokud má Henry pravdu, tak jeho milá a osamělá učitelka Mary Margaret je Sněhurkou, tou nejkrásnější princeznou… a také ztracenou matkou Emmy. Nejdříve Emma nevěří Henrymu ani slovo, ale rozhodne se v městečku zůstat a postupně začne zjišťovat, že normální město Storybrook rozhodně není. Na to se v něm děje až moc zvláštních věcí.

Uvěří Emma, že všichni ve Storybrooke jsou začarováni mocnou kletbou, a naplní osud, o kterém Henry tvrdí, že je jí předurčen? Zachrání všechny pohádkové postavy a odkryje tajemství tohoto místa? Pokud se jí to podaří, splní se jí její největší sen – shledá se s celou svou rodinou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM