EN

Kouzelná historie papírových vystřihovánek

Josef Kropáček


Unikátní informace a jedinečné papírové modely.
Zřejmě neexistuje kluk, který by si někdy nezkusil slepit papírový model hradu či auta. Vystřihovánky ze současnosti a nedávné minulosti známe, ale jak vypadaly v době našich pradědečků a prababiček, to už je lehce zahaleno závojem tajemství. A právě toto tajemství odkrývá zbrusu nová publikace určená všem, kteří propadli kouzlu vystřihovánek a chtějí se dozvědět více o fascinující historii papírového modelářství. Nedílnou součástí knihy jsou dobové vystřihovánky včetně chrámu sv. Jiří na Pražském hradě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788026405610
Datum vydání 03.11.2014
Věk od 10
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,272
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Unikátní průvodce světem vystřihovánek v českých zemích do roku 1948 s 22 dobovými vystřihovánkami

Zřejmě neexistuje kluk, který by si někdy nezkusil slepit papírový model hradu či auta. Vystřihovánky ze současnosti a nedávné minulosti známe, ale jak vypadaly v době našich pradědečků a prababiček, to už je lehce zahaleno závojem tajemství. A právě toto tajemství odkrývá zbrusu nová publikace určená všem, kteří propadli kouzlu vystřihovánek a chtějí se dozvědět více o fascinující historii papírového modelářství. Seznámíte se s významem vystřihovacích Betlémů, reklamních vystřihovánek, oblékacích panenek, rodinných loutkových divadel a vystřihovánek publikovaných v časopisech a knihách.

Kniha od skutečného znalce historie papírového modelářství Josefa Kropáčka je jedinečná v tom, že modely a diorámata, o kterých právě čtete, si můžete rovnou vystřihnout a slepit.

Přejeme vám příjemné čtení a spoustu zábavy při tvoření.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM