EN

Vše, co potřebujete o dronech vědět
Chcete si pořídit nebo postavit drona? Zajímají vás oblasti, ve kterých můžete drony využít, nebo se jen chcete zlepšit v létání a využít jejich potenciál na maximum? V příručce od předních českých odborníků najdete vše, co jste kdy o bezpilotních leteckých prostředcích potřebovali vědět. Seznámíte se s širokým spektrem aktivit, ve kterých je lze využívat, jejich výhodami i nevýhodami, ale i kritérii, podle kterých vybrat to nejvhodnější zařízení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788025146804
Datum vydání 16.05.2016
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,595
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vše, co potřebujete o dronech vědět

Přemýšlíte o pořízení nebo stavbě dronu? Zajímají vás oblasti, ve kterých můžete drony využít, nebo se jen chcete zlepšit v létání a využít jejich potenciál na maximum? V příručce od předních českých odborníků na problematiku dronů najdete vše, co jste kdy potřebovali o bezpilotních leteckých prostředcích vědět.

Ve dvanácti kapitolách se postupně seznámíte s širokým spektrem aktivit, ve kterých lze drony využívat, jejich výhodami i nevýhodami a kritérii, podle kterých vybrat to nejvhodnější zařízení pro plánované využití. Naučíte se, jak s dronem létat, a to od přípravy a plánování přes vlastní let až po postprodukci pořízených záznamů. Dvojice autorů s mnohaletými zkušenostmi vám poradí, jak pořídit nejlepší letecké fotografie a videa, seznámí vás detailně s jednotlivými částmi dronu a provede vás stavbou vlastního zařízení. V knize najdete i důležité informace týkající se legislativy provozu bezpilotních leteckých prostředků.

Publikace se mimo jiné věnuje těmto tématům:

- Využití dronů v nejrůznějších oblastech

- Výběr vhodného dronu podle využití

- Plánování letu a příprava

- Létání a postprodukce

- Pořizování leteckých fotografií a videí

- Součásti dronu a stavba

- Legislativa týkající se provozu dronů

O autorech:

Jakub Karas má s leteckými výstupy mnohaleté zkušenosti, publikuje v zahraničních časopisech, je ředitelem Aliance pro bezpilotní letecký průmysl, členem Společnosti pro fotogrammetrii a dálkový průzkum a členem České asociace pro geoinformace. V roce 2013 spoluzaložil firmu UpVision s.r.o., kde je spolumajitelem.

Tomáš Tichý se od roku 2009 věnuje snímkování z dálkově ovládaných helikoptér a letounů vlastní konstrukce. Je pilotem a konstruktérem bezpilotních leteckých prostředků a spolumajitelem firmy UpVision s.r.o.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM