EN

Kuchařka ze Svatojánu

Eva Francová


Kuchařka kde nejde jen o jídlo, kuchařka, která vás zaujme, inspiruje a bude vaší skvělou kamarádkou.
Autorka úspěšného foodblogu Kuchařka ze Svatojánu sepsala své recepty do knihy obsahující 282 receptů a 648 fotografií.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Řada Svatoján
Počet stran 356
EAN 9788026702054
Datum vydání 15.09.2014
Věk od 18
Formát 170x240 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 1,157
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku. Zdaleka nejde jen o jídlo, ale i k němu je třeba přistupovat vědomě. Dobře uvařit neznamená jen se chutně najíst, „dobře“ by mělo být nejen na jazyku, ale v celém těle, v mysli, na Zemi. Být ženou a pravou vládkyní krbu znamená dělat svět lepším místem pro všechny.

Eva Francová je výtvarnicí na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy vyzkoušenými a ověřenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Svatoján"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM