EN

Agilní metody řízení projektů

Zuzana Šochová, Eduard Kunce


Jak vytvořit efektivní vývojářský tým
Pracujete jako vývojáři v týmu? Chcete pracovat efektivněji? Seznamte se s agilními metodami, pomocí nichž budete vyvíjet rychleji, efektivněji, s menším počtem chyb. Dvojice autorů, která se v oblasti agilních metod pohybuje řadu let a pracuje s nimi denně, vás seznámí nejen s tím, co agilní přístup znamená, ale i jak jej správně nasadit. Kniha je zaměřena na širokou oblast profesí od vývojářů přes softwarové architekty až po projektové manažery či ředitele celých společností.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025141946
Datum vydání 19.05.2014
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,28
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pracujete jako vývojáři v týmu? Chcete pracovat efektivněji? Seznamte se s agilními metodami, pomocí nichž budete vyvíjet rychleji, efektivněji, s menším počtem chyb. Vaši zákazníci dostanou zakázku dříve a bude odpovídat tomu, co skutečně potřebují. Jejich spokojenost se pozitivně odrazí na případném doporučení.

Dvojice autorů, která se v oblasti agilních metod pohybuje řadu let a pracuje s nimi denně, vás seznámí nejen s tím, co agilní přístup znamená, ale i jak jej správně nasadit. Na řadě příkladů poznáte možná úskalí jejich nasazení a dozvíte se, jak z nich může váš tým profitovat. Kniha je zaměřena na širokou oblast profesí od vývojářů a testerů přes designéry, architekty a analytiky až po projektové a produktové manažery, vedoucí oddělení a manažery či ředitele celých společností.

Publikace vás mimo jiné naučí:

- Co představují agilní metody

- Jaké role participují na agilním přístupu

- Rozvrhnout projekt na dílčí celky

- Nastavit procesy v rámci týmu

- Správně implementovat agilní metody v organizaci

O autorech:

Zuzana Šochová se věnuje agilnímu koučování, školením a konzultacím. S agilními metodami a jejich nasazováním má dlouhodobé zkušenosti, v současné době spolupracuje s řadou softwarových firem.

Eduard Kunce je dlouholetým propagátorem agilních praktik nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Specializuje se na jejich zavádění ve velkých společnostech, je Akreditovaným profesionálním koučem s několikaletou praxí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM