EN

Lovci z přítmí

7. díl

Darren Shan


Vstupujeme do druhé poloviny Darrenovy hororové ságy. Od jeho prověřovacích zkoušek a od bouřlivých událostí v Hoře už uplynulo šest velmi zlých let, která za celá staletí patřila pro upíry k těm nejhorším. Darren se stal jedním z knížat, seznamuje se s upířími zákony i s povinnostmi vůdce klanu a cvičí se v boji. Ve vnějším světě začala zuřit válka, ale Darren věří, že tento boj se ho netkne. A pak Horu navštíví tajemný pan Sudd a varuje knížata i generalitu, že Pán vampýrů se svými vojsky se blíží.

Detailní informace

Číslo dílu 7
Jazyk čeština
Původní název Hunters of the Dusk
Původní jazyk angličtina
Řada Darren Shan
Překladatel Richard Podaný
Počet stran 168
EAN 9788000020228
Datum vydání 27.11.2007
Věk od 12
Formát 120x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,171
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vstupujeme do druhé poloviny Darrenovy hororové ságy. Od jeho prověřovacích zkoušek a od bouřlivých událostí v Hoře už uplynulo šest velmi zlých let,

která za celá staletí patřila pro upíry k těm nejhorším. Darren se stal jedním z knížat, seznamuje se s upířími zákony i s povinnostmi vůdce klanu a cvičí se v boji.

Ve vnějším světě začala zuřit válka, ale Darren věří, že tento boj se ho netkne. A pak Horu navštíví tajemný pan Sudd a varuje knížata i generalitu, že Pán vampýrů se svými vojsky se blíží.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Darren Shan"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM