EN

Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice

Lenka Požárová


První román „zapálené kuchařky“ Lenky Požárové. Přátelství, vášeň a dobrodružství... každé z toho s jiným mužem.
První román zapálené kuchařky Lenky Požárové. Román, který voní jídlem, humorem, exotikou i erotikou. Tento svižný příběh o ženě, která dělá věci jinak, než je obvyklé, oplývá mnoha dějovými zvraty a je popisován s nakažlivým humorem i chutí k jídlu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788026701248
Datum vydání 14.04.2014
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,449
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

První román „zapálené kuchařky“ Lenky Požárové. Román, který voní jídlem, humorem, exotikou i erotikou.

Autorka kuchařek vyráží do Střední Ameriky, kde v doprovodu charismatického obchodníka s kávou zažívá mnohá dobrodružství. Setkání s džunglí, sopkami, kávovými plantážemi, indiány, mnohočetnou rodinnou, surfováním v moři, místní krmí i přírodními živly jsou popisována s nakažlivým humorem i chutí k jídlu. Vzápětí na povrch vyplouvají skutečnosti, které této "idylce" předcházely. Svižný příběh života ženy, která dělá věci jinak, než je obvyklé, oplývá mnoha dějovými zvraty, autobiografickými prvky i erotickými pasážemi. Je to příběh o velkém přátelství, o velké vášni i o velkém dobrodružství.

Recepty inspirované touto knihou najdete v nově vydané Kuchařce z románu s vůní kávy a špetkou skořice.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lenka Požárová

Lenka Požárová

Poté co opustila profesi daňové poradkyně, vydala Lenka Požárová odvážnou edici kuchařek. Ta byla ve své době zjevením a poprvé v české historii byla oceněna i prestižní zahraniční cenou. V roce 2010 vydala knihu Jak jsem proje(d)la svět, kde seskupila své zážitky z cest, recepty a fotografie. V roce 2014 jí vyšel v nakladatelství Motto román Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice, následovaný kuchařkou. Měla svou rubriku s kulinárními reportážemi v magazínu HN a přispívá také do dalších časopisů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM