EN

LEGO a světoznámé stavby z něj

Celý svět jako na dlani

Warren Elsmore


Karlův most, Koloseum nebo newyorské taxi? Objevte v sobě dětskou radost ze stavění z LEGO a pusťte se do projektu, na který máte právě chuť!
Tato kniha je neoficiálním průvodcem po modelech staveb a dalších symbolů největších měst světa postavených nadšenci z kostek LEGO. Najdete tu nejen obří projekty jako nádraží St Pancras v Londýně nebo Taj Mahal v indické Agře, ale i drobné scény z každodenního života v Paříži, Amsterdamu nebo třeba Melbourne. Můžete si vybírat z více jak 100 modelů, z nichž přes 50 obsahuje podrobné instrukce i seznam potřebných dílů LEGO k jejich postavení. Jedním z nich je i pražský Karlův most.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Brick City, LEGO For Grown Ups
Původní jazyk angličtina
Řada Lego
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 256
EAN 9788074472961
Datum vydání 16.09.2013
Věk od 12
Formát 173x232 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,7
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Tato kniha je neoficiálním průvodcem po modelech staveb a dalších symbolů největších měst světa postavených nadšenci z kostek LEGO. Najdete tu nejen obří projekty jako nádraží St Pancras v Londýně nebo Taj Mahal v indické Agře, ale i drobné scény z každodenního života v Paříži, Amsterdamu nebo třeba Melbourne. Můžete si vybírat z více jak 100 modelů, z nichž přes 50 obsahuje podrobné instrukce i seznam potřebných dílů LEGO k jejich postavení. Jedním z nich je i pražský Karlův most s minifigurkami představujícími nejen turisty a umělce, ale také sochy i s jejich atributy jako svatozář nebo meč. V New Yorku nechybí stánek s hot dogy a v Berlíně východoněmecký symbol panáčka pro přechod pro chodce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Lego"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM