EN

Pravidla, kterými se vaše matka neřídila. Nová tajemství seznamování

Ellen Feinová, Sherrie Schneiderová


Jak ulovit toho pravého?
Pokračování úspěšné knihy Tajná pravidla, jak najít báječného manžela od uznávaných odbornic na partnerské vztahy Ellen Feinové a Sherrie Schneiderové, tentokrát navíc i s radami jejich dcer, které mají k novým způsobům seznamování hodně co říct… V této knize se naučíte, jak používat pravidla ve světě esemeskování, tweetování, vzkazů na zdi, sexu na jednu noc a dalších novinek – zkrátka všeho, co změnilo způsob, jak se dnes všichni seznamují.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Not Your Mother?s Rules
Překladatel Michaela Klevisová
Počet stran 280
EAN 9788072467389
Datum vydání 22.07.2013
Věk od 15
Formát 125x195 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Motto Young
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Pokračování úspěšné knihy Tajná pravidla, jak najít báječného manžela od uznávaných odbornic na partnerské vztahy Ellen Feinové a Sherrie Schneiderové, tentokrát navíc i s radami jejich dcer, které mají k novým způsobům seznamování hodně co říct…

Tuto aktualizovanou verzi Pravidel jsme napsaly proto, abychom ženy naučily, jak můžou v moderním světě randění a romantiky ulovit toho pravého. Pravdou ale zůstává, že všechna stará pravidla pořád platí!

(…)

Naučíte se z ní, jak používat pravidla ve světě esemeskování, tweetování, vzkazů na zdi, sexu na jednu noc a dalších novinek – zkrátka všeho, co změnilo způsob, jak se dnes všichni seznamují.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM