EN

Spirituální řešení

Odpovědi na nejdůležitější životní otázky

Deepak Chopra


Bestseller známého duchovního učitele
Během své kariéry lékaře, učitele a autora knih obdržel Deepak Chopra tisíce otázek od lidí čelících všemožným problémům. Tito lidé nepotřebovali odpovědi, nýbrž skutečná řešení, spirituální řešení. Chopra ukazuje, jak rozšířit své vědomí, které je klíčem ke konfliktům, kterým čelíme. Vede čtenáře k tomu, co nazývá skutečným já, kde klid, jasnost a moudrost slouží jako průvodci pro období krizí. Kniha nabízí nástroje a strategie, které vám umožní utkat se s životními výzvami a pocítit skutečné naplnění.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Spiritual Solutions
Počet stran 208
EAN 9788026500667
Datum vydání 11.03.2013
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,265
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Život je plný výzev, větších i menších. Spiritualita je zde, aby nabídla řešení.

Během své kariéry lékaře, učitele a spisovatele obdržel Deepak Chopra tisíce otázek od lidí čelících všemožným výzvám a problémům – jak žít naplňující život, jak nastartovat stagnující kariéru, jak překonat obtíže ve vztahu a jiné osobní překážky.

Odpovědi na tyto otázky je třeba odhalit – k tomu Vám napomůže kniha Spirituální řešení.

Ve své průlomové knize Chopra ukazuje, že klíčem ke konfliktům, kterým všichni čelíme, je co největší rozšíření vědomí. „Tajemství spočívá v tom, že rovina problému nikdy není rovinou jeho řešení,“ píše. Řešení je třeba hledat ve vyšší rovině vědomí – v rozšířeném vědomí. Chopra vede čtenáře k odhalení toho, co nazývá „skutečným já“. S poznáním skutečného já přichází naprostá důvěra v sebe sama, klid, jasnost a moudrost, které slouží jako průvodci pro období krizí.

Spirituální řešení poskytují nástroje a strategie, které vám umožní utkat se s životními výzvami a pocítit skutečné naplnění a smysl.

Deepak Chopra je americký lékař a spisovatel, původem z Indie. Je autorem více než šedesáti knih přeložených do téměř devadesáti jazyků. Jeho knihy se pravidelně objevují v žebříčcích bestsellerů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM